Clinica sinucigașilor (difuzat online)

Teatrul În Culise: „În această perioadă când stăm acasă, cu toții avem nevoie de o comedie savuroasă ca să ne deconectăm de la criza de afară măcar pentru câteva ore. Este dovedit științific că râsul eliberează endorfine la nivelul creierului, ce potențează starea de bine.

Noi venim cu vești bune: câteva dintre spectacolele noastre pot fi vizionate online în sistem pay per view Primul spectacol disponibil este bestseller-ul Clinica Sinucigașilor: https://gum.co/EcyNJ

Cum funcționează? Puteți cumpăra accesul la spectacol cu orice sumă doriți, începând de la 5$. Totuși, vă rugăm să nu faceți o plată mai mare de 1M $ pentru a nu bloca procesatorul de plăți. Odată achiziționat, aveți 30 de zile la dispoziție să vizionați spectacolul și 72h din momentul în care ați dat Play. În aceste 72h puteți viziona spectacolul de câte ori doriți.”

Bestseller-ul Clinica Sinucigașilor este un spectacol vesel care stoarce din spectatorii săi speranțe, gânduri pozitive şi bună dispoziție.  

MOTTO: Nu poți muri decât atunci când ai trăit cu adevărat – aşa că trăieşte-ți clipa!

Cine-ar fi crezut că sinuciderea poate fi motiv de comedie?

Clinica sinucigaşilor este locul care îți garantează că vei scăpa de toate neliniştile, problemele şi angoasele existențiale prin plecarea spre o lume mai bună. În sala de aşteptare a clinicii se reunesc patru personaje savuroase, care ajung să vorbească despre iubire şi despre absolut, limite interioare, căutarea fericirii şi nevoia de a fi apreciat. Astfel se naşte această comedie senzațională a actualității, un teatru al speranței care scoate în evidență că, oricât de insignifiantă şi ratată ar fi viața cuiva, merită trăită până la capăt!

Autor: Gabriela Mihalache / Regie: Cristian Bajora

Distribuție: Dorin Enache, Grațiela Popa, Ionuț Iftimiciuc, Alex Vlad, Patricia Ionescu, Adrian Pantelimon, Dana Roman, Bogdan Stroe

Durată: 1h50m