Eu, Oblio (difuzare live online)

Teatrul Țăndărică va transmite toate spectacolele programate pentru această perioadă „în regim de transmisie live” pe pagina de Facebook.

1. Spectacolele vor putea fi vizionate exclusiv pe pagina de Facebook a Teatrului Țăndărică România.

2. Spectacolele vor începe la ora anunțată în program (ora obișnuită de la Sala Țăndărică. De luni până vineri de la oră 10:00 și sâmbătă și duminică de la ora 11:00) și vor fi vizibile pentru o perioadă limitată de timp.

3. Pentru a viziona transmisiile este suficientă o conexiune bună de internet.

4. Transmisiunile sunt gratuite.

Detalii AICI

Harry Nilsson, un cunoscut muzician american, a scris în anii ’70 o poveste despre Oblio, un băiețel cu capul rotund, ce trăia în Țara Capetelor Țuguiate. Pentru ca e diferit, Oblio este trimis în Pădurea Țuguiată, într-o călătorie inițiatică, alături de cățelul lui, Vârf. Pentru spectacolul de la Țăndărică, regizoarea Nona Ciobanu s-a inspirat și a adaptat povestea lui Nilsson, apelând la o scenografie inovatoare și spectaculoasă, precum și la animații video.

Vârsta: 4+

Spectacol inspirat de THE POINT! de Harry Nilsson, cu câteva versuri de Gellu Naum şi Ana Blandiana / Regie: Nona Ciobanu / Distribuție: Liliana Gavrilescu, Gabriel Apostol, Ioan Brancu, Florin Mititelu, Cristina Țane