Unplugged Friday cu Loredana Dorobanțu

Loredana Dorobanţu revine pe scena Hard Rock Cafe pe 16 august pentru o nouă seară acustică din seria Unplugged Friday by Aperol Spritz.

Participantă la Vocea României, absolventă a Facultăţii de Pedagogie Muzicală şi solistă cu experienţă, Loredana Dorobanţu se face remarcată prin timbrul inconfundabil şi abordarea vocală foarte versatilă. Se ghidează în viaţă după motto-ul „muzica intâi se simte şi apoi se cântă," aşa că avem toate premisele unui concert vibrant şi plin de hituri. Umbrella (Rihanna), Sunday morning (Maroon 5), Feeling good (Nina Simone), La la la (Naughty Boy), Upside down (Paloma Faith ), That man (Caro Emerald) vor fi doar o parte dintre melodiile ce vor da tonul începutului de weekend.

Intrarea este liberă şi distracţia... nelimitată!

Pentru un început perfect de weekend vino vineri, de la ora 22.00, să îţi iei porţia de muzică şi voie bună la seria de concerte Unplugged Friday by Aperol! Vei asculta cele mai iubite melodii din topurile internaţionale, reorchestrate în variantă acustică şi te vei bucura de o seară în aer liber, cocktailuri răcoritoare şi atmosfera de vacanţă.