MetaDrama

Plecând de la premisa că activitatea de cercetare-dezvoltare-inovare este un sector de utilitate publică, MetaDRAMA – problematica adolescentului virtual, este primul proiect din cadrul Programului de Cercetare a Dramaturgiei Directe Amplificate, în care vom utiliza metoda scenariilor alternative spre a identifica o serie de variabile ce ar putea modifica pozitiv modalitatea de transmitere și producere de cultură. Ne propunem să studiem noi forme și mecanisme de expresie în domeniul artelor performative (teatru, teatru-dans, teatru-multimedia etc.) și să dezvoltăm activitatea Centrului pentru Cercetare și Experimentare Artistică.
Proiectul cuprinde trei spectacole-exercițiu de teatru de cercetare:

Primult proiect Tragedie pentru o singură voce este un spectacol "concert" în interpretarea actriței Anda Tămășanu, după romanul Confidențe Fictive de Nina Cassian un inevitabil destin al unui personaj care ne conduce delicat în autopsia unei tragedii trăite ,....într-o lume reală, prin intemediul cuvintelor și vocii performerului, o voce dezorientată, un strigăt, care traversează sentimentele și trăirile spectatorului.
Spectacolul va avea loc in luna septembrie.

Tot în cadrul acestui proiect Experiment Teatru Clandestin redeschide pentru public Cursul de actorie pentru tineri (16-35 de ani)
Atelierul de actorie se adresează tinerilor care vor să-și exploreze potențialul creativ, care vor să se cunoască pe sine, care vor să-ți depășească limitele prin exerciții psiho-fizice specifice. Atelierul e mai mult decât un curs de actorie, e o provocare la autocunoaștere, la eliberarea trupului și minții de stereotipii, la stimularea fanteziei, la descoperirea, dezvoltarea și rafinarea propriilor abilități. 
Pentru mai multe informații vă așteptăm la sediul E.T.C. din Cetatea Oradea (Corpul I, parter) . Contact la tel : 0757 365 146 sau la adresa de email: crea.arta@gmail.com