Stand Up Fest 2017 - ziua 2

Stand Up Fest, organizat de Asociația Culturală Fanzin va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2017, la Centrul Cultural Reduta, pentru al cincilea an consecutiv. Și de data aceasta premiul cel mare – 1000 de Euro – va fi înmânat celui mai glumeț dintre cei 20 de participanți înscriși în competiție.

La cea de-a cincea ediție Stand Up Fest, câștigătorul va fi desemnat de juriul format din Narcisa Sârboiu, Florin Itu și Claudiu Teohari, adică Teo. Acesta din urmă nu doar că îi va nota pe participanți, dar va susține chiar el un show de stand up comedy pe scena Centrului Cultural Reduta, în cea de-a doua seară de festival. Ceilalți 10 participanți la concurs vor da „examenul” pentru marele premiu, iar apoi publicul va vedea un show amuzant cu Toma și Teo.

Alexandru Toma este singurul comediant roman care a câştigat un concurs de stand-up comedy organizat la Comedy Store în Londra. Toma are un umor sec şi autoironic legat de întâmplările din viaţa lui.

Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. De la natura umană la mărunțișurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament, într-un mod în care te face să râzi, dar să și gândești.

Program

Sâmbătă, 23 septembrie

Semifinala 2 (10 concurenți)

+ SHOW

Toma

Teo

Preț bilete: 35 lei

Biletele se găsesc online pe www.biletebrasov.ro (începând de vineri, 1 septembrie)