David Garrett & Band - Explosive Live 2018

David Garrett, unul dintre cei mai apreciați artiști internaționali ai momentului va evolua alături de band-ul său pe 13 și 14 septembrie 2018, la Sala Palatului, în concertul crossover ”EXPLOSIVE LIVE”.

Înițial, artistul avea programate concertele din România pe datele 8 și 9 iunie 2018, dar, din considerente medicale, a fost nevoit să le amâne până în toamnă. Comunicatul de presă AICI.

Cele două concerte de la București fac parte din programul turneului mondial cu același nume și reprezintă o premieră pentru admiratorii artistului din țara noastră.

Interpretările electrizante ale unor hituri rock precum ”Purple Rain” sau ”They Don't Care About Us”, cele mai mari hituri internaționale pop ca ”Viva la Vida”, sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi ”Simfonia Nr.5” a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau ”Vara” de Antonio Vivaldi precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca ”Furious” și ”Explosive” sunt doar câteva dintre melodiile care le oferă spectatorilor momente de exaltare unice, ridicându-se în picioare, dansând și aplaudând cu frenezie.

David Grarett cântă pe o vioară “A. Busch” Stradivarius ce datează din anul 1716 și este cel mai rapid violonist din lume, înregistrat în Guinness World Records pentru interpretarea "Flight of the Bumblebee" de Nikolai Rimski-Korsakov în 66,56 secunde, iar mai târziu în 65,26 secunde.

Bilete: 140 / 190 / 250 / 350 / 450 / 650 lei

Cumpără bilete