Debela @ Fest(in)2017

A cincea ediție a Festivalului Internațional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard”, se va desfășura între 7-18 octombrie. Program complet AICI.

Debela @ Fest(in)2017 - Spectacol urmat de discuții cu publicul

Supratitrare în limba română. Producție a Companiei Kazalište Mala scena, Zagreb, Croația. Secțiunea: „Criza adolescenței”.

de Silvija Šesto Stipančić / Regia: Snježana Banović / Scenografia: Dinka Jeričević / Coregrafia: Zaga Živković / Muzica: Davor Tolja și Zoran Lesendrić / Distribuția: Lukrecija Tudor, Anja Matkovic, Luka Juricic, Pasko Vukasovic

Aruncați o privire în viața fascinantă a Ladei, care are cincisprezece ani. Veți vedea un spectacol adaptat după celebrul roman "Fatty" de Silvija Šesto Stipančić, care încearcă să ofere răspunsuri la următoarele chestiuni: supraponderabilitatea, prietenia, experiența primei iubiri, încurcături cu un prieten din străinătate, petreceri și tot ceea ce presupun acestea, un frate cu propriile probleme, părinții cu ale lor, școala și tot ce implică procesul maturizării. Romanul a fost bestseller timp de câteva luni și a fost recompensat cu Premiul "Ivana Brlić Mažuranić" și "Časna Lista IBBY-a". Spectacolul este recomandat tuturor celor care vor să se simtă bine!