Festivalul Național ”Leonard”

În această toamnă, vom întoarce o nouă filă în istoria Teatrului Muzical gălăţean, ediţia a XIV-a a Festivalului Internaţional Leonard marcând stagiunea cu numărul 61.
Timp de o lună, în perioada 29 octombrie- 26 noiembrie publicul gălăţean este invitat la evenimente de înaltă clasă artistică aparţinând unor genuri muzicale diverse de la jazz la operă, de la recital instrumental la spectacol de balet. Sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” va fi gazda ospitalieră pentru toate întâlnirile de suflet şi evadările din cotidian, în universul magic al capodoperelor muzicale universale, în compania unor
artişti europeni de marcă (unii de origine română care s-au afirmat pe marile scene ale Europei) şi a colectivelor artistice ale teatrului.
Ca întotdeauna, numele marelui tenor gălăţean, Leonard, pe care ne dorim să-l promovăm, va fi emblema festivalului, personalitatea sa legendară impresionându-ne şi astăzi. A strălucit, a fost adulat de public, a marcat o epocă, a creat un stil şi se înscrie cu litere de aur în lista lungă a personalităţilor artei interpretative româneşti născute la Galaţi.
Vă aşteptăm la teatru!