Prins în plasă - FIDC ziua 7

Piesa „Prins în plasă“, Teatrul „Sică Alexandrescu“ Brașov

Spectacolul bulevardier modern, în regia lui Cristian Ioan, este a doua premieră a stagiunii 2016-2017, a teatrului brașovean.

„Prins în plasă” sau „Run for Your Wife” este o comedie teatrală a dramaturgului britanic Ray Cooney, apărută în 1983. Ray Cooney este unul dintre cei mai apreciați creatori de comedii bulevardiere moderne, care își realizează eroii și ipostazele în care îi pune cu precizia și minuțiozitatea unui ceasornicar. Fiecare personaj are un destin logic, nebunesc și tragic în același timp.

Brintanicii sunt cunoscuți pentru umorul sec, însă se pare că scriitorul Ray Cooney a reușit să surprindă infidelitatea unui bărbat cu foarte mult umor spumos. Comedia este despre un șofer de taxi din Londra, John Smith, bigam, cu două vieți și un program foarte precis pentru a jongla cu cele două soții, o nevastă în casa din Streatham și o altă soție în Wimbledon. Piesa are un ritm alert, totul se desfășoară între minciuni și înselăciune, de situații imposibile cu efect comic, de scene nebunești care nu știi cum se vor sfârși.

Distribuția: MIHAI BICA – John Smith, MIHAI GIURIȚAN – Stanley Gardner, GABRIELA BUTUC – Barbara Smith, CARMEN MORUZ/ LIGIA STAN – Mary Smith, TUDOR HURMUZ/ VLAD PAVEL – Gavin Smith, CLAUDIA SULIMAN – Vicki Smith, GABRIEL

Piesa „Prins în plasă“ va avea loc luni, 16 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare

Cumpără bilete