Lacuna Coil + Cellar Darling

Pe 15 noiembrie de la ora 20:00, în Quantic Club, vă așteptăm la o seară de gothic metal alături de LACUNA COIL și invitații lor speciali, Cellar Darling!

După ce au ținut capul de afiș la Artmania 2017 unde au cântat în față a peste 5000 de oameni, italienii de la Lacuna Coil vin și la București în cadrul unui turneu european de proporții! Formată în Milano, Italia, Lacuna Coil avea să devină una dintre cele mai prolifice trupe metal din Europa. Cel mai recent album al trupei, "Delirium", nu a făcut decât să confirme notorietatea muzicală câștigată în cei peste douăzeci de ani de carieră.

Cellar Darling este un trio format în 2016 din Anna Murphy (voce, hurdy-gurdy), Merlin Sutter (tobe) și Ivo Henzi (chitară și bass), artiști cunoscuți pentru activitatea lor în formația elevetiana Eluveitie. Albumul de debut, "This Is The Sound", a fost lansat în data de 30 iunie, însă grupul a cunoscut un imens succes încă de la prima piesă lansată, "Challenge".

PRESALE 1: 89 Lei Acces General, 119 Lei Golden Circl /  LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 130 Lei Golden Circle - în limită biletelor disponibile

Cumpără bilete