Hanno Hofer & Bluescore

Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine romană, stabilit in Statele Unite, Liviu Pop. Un trio dinamic al cărui repertoriu este compus in majoritate din piese clasice de muzică blues și soul dar care propune dezvoltări improvizatorice cu incursiuni în alte stiluri muzicale atât ca structura cât și ca stare.
Experiența acumulată în Statele Unite de către LIVIU POP, performând cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Murali Coryell, Slam Allen, Kal Davidsi mulți alții, ''justifică'' groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

HANNO HOFER, este chitaristul și vocalistul grupului care aduce o naturalețe de interpretare dobandită prin studierea atentă a stilului de blues. În același timp insă, el propune și incursiuni sonore chitaristice în afara idiomului de blues care dau personalitate Trio-ului. Hanno este și component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezintă Romania în cele mai îndepartate colțuri ale lumii.

Unicitatea acestui Trio vine din sunetul inconfundabil al Orgii Hammond, un instrument total aparte. Îndemanarea, lejeritatea, dinamica și totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușește să stăpânească acest complex instrument (fiind și unicul detinator al unui full Hammond Organ din țară), fac ca acest Trio să fie unic!