Speak Floyd - Tribute Pink FLloyd - Doc and roll

În perioada 22-26 noiembrie va avea loc la Brașov cea de-a IV-a ediție Doc and Roll, iar pe lângă proiecțiile de filme documentare, vor avea loc și două concerte live de excepție, ambele pe scena Rockstadt.

Pe 24 noiembrie, de la ora 18:00, sunteți invitați la proiecție unui concert legendar: U2 LIVE In Mexico 1997, iar apoi, de la ora 21:00 veți participa la un concert tribute Pink Floyd cu Speak Floyd. Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul www.biletebrasov.ro la prețul de 45 de lei.

Formația Speak Floyd s-a înfiintat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componență muzicieni cu experiență și care din pasiune pentru muzica formației Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Prestațiile de excepție pe care le realizează membrii formației Speak Floyd când apar pe scenă, atenția și seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum și proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poata bucura cât mai mulți iubitori de muzică buna din Brașov.

Simon Boswell va fi prezent la la Brașov cu un sneak peak –preview la documentarul despre el, alături de regizorul filmului, Jake West (Evil Aliens) și va da un concert special cu trupa sa actuală, the AND la clubul Rockstadt, sâmbătă 25 noiembrie, ora 21:00! Intrarea va fi gratuită.

Născut în anul 1956 la Londra, Simon Boswell a compus muzica la aproape 100 de filme. Dar este și muzician rock/pop, poli-intrumentist, dirijor, chitarist virtuoz, producător de discuri.