Byron

Byron revin pe 8 decembrie, orele 21:00, la Brașov, într-un concert 100% electric, powered by Jameson, la Kruhnen Musik Halle. 

Prețul unui bilet este de 15 lei și include un Jameson la 40 ml.

În cei peste 10 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte mărețe pe care le-au și finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numărul mare de concerte susținute la festivaluri de renume sau în cluburi. În 2016 byron au pornit și într-un turneu în toată țara penru a aniversa cei 10 ani pe scenă.

byron au susținut în 2013 turneul național intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorând moștenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima”. Pe lângă albumul “30 de secunde de faima”, cu piese proprii și texte traduse de 6fingers și Dan Byron, trupa a lansat în 2011 și albumul “Perfect” și să nu uităm de “Ramai cu mine”, colaborarea trupei cu serialul cu același nume de pe HBO.

byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitar?), Laszlo Demeter (chitară bass) și Dan Georgescu (tobe).