O scrisoare pierdută (difuzare online)

Teatrul de Comedie anunță lansarea programului COMEDIA ÎN CARANTINĂ, care se va desfășura în perioada 27 martie – 15 mai și va cuprinde o serie de materiale video din arhivă, însoțite de un salut din partea unui actor din distribuție, dar și unele create special în contextul situației actuale.

Toate acestea vor fi difuzate exclusiv în mediul online și vor putea fi vizionate gratuit pe canalul de youtube al Teatrului de Comedie.

Fiecare spectacol va fi disponibil online timp de o săptămână.

Mai multe detalii AICI sau pe www.comedie.ro

În O scrisoare pierdută, Alexandru Dabija recreează galeria de personaje caragialeşti prezentându-le aşa cum ar putea fi/ sunt astăzi: dezgolite, scheletice, în plină putrefacţie morală şi spirituală. Lumea “Scrisorii” văzută de Al. Dabija este o lume subterană, o lume  în care lumina doar mijeşte şi în care, nu întâmplător, politicienii, politrucii și trepădușii de partid se îneacă – la final – în aburii alcoolului, abia bânguindu-şi mesajele populiste cu ajutorul cărora își câștigă dintotdeauna puterea.

după Ion Luca Caragiale / Regie: Alexandru Dabija / Decor: Puiu Antemir / Costume: Anca Răduţă / Muzica: Ada Milea

Distribuție: Marius Florea Vizante, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu, Florin Dobrovici, Eugen Racoţi, Marcel Iureş, Dorina Chiriac, Mihaela Teleoacă, Dragoş Huluba, Dan Rădulescu