Four Corners (plus Pull Up album launch)

Sala Studio, etajul întâi

6 decembrie - ora 19:00
Rezervări: http://bit.ly/2jn2gon

7 decembrie - ora 14:00
Rezervări: http://bit.ly/2yvTd7a


După un succes sold-out în Anglia şi Irlanda, Blink Dance Theatre organizează un turneu a producţiei FOUR CORNERS. Spectacolul împleteşte povestea, dansul şi muzica originală live. Publicul păşeşte în viaţa a patru străini chiar când poveştile lor incep să scape de sub control.

Trailer: https://youtu.be/OWY71BLD8m0

Blink Dance Theatre împinge limitele teatrului inclusiv și explorează identitatea personajelor pe fundalul unor culori vibrante, ritmuri unice și soundscape. 

Având ca temă principală incluziunea socială, spectacolul promovează modelul pozitiv de dizabilitate. Piesa dorește să atragă tinerii și adulții cu dizabilități de învățare sau fizice, fiind dezbătute teme sociale de egalitate și auto-reprezentare a persoanelor vulnerabile, prezentând o victorie cuprinsă de inspirație și motivație a personajului principal.

Piesa însă este în aceeași măsură o realizare artistică, fiind accesibilă în egală măsură copiilor și adulților, având în vedere un public cât mai variat - incluziunea este o problema socială, a tuturor.

Piesa include artele de teatru-dans multisenzoriale și va include supratitrare în limba română. 

După spectacol te invităm la lansarea, în premieră mondială, a albumului de debut a directorului Delson Weeke's, care face parte din proiectul Pull Up.