Concert caritabil : Din suflet pentru copii

Craciunul este una dintre cele mai magice perioade ale anului : tot orasul e plin de zambete, chipuri luminoase, pline de speranta si voie buna. Cei mici, cat si cei mari si-au scris deja scrisorile, asteapta nerabdatori venirea lui Mos Craciun, se pregatesc sa impodobesca bradul, invata colinde sau poezii pentru a-l intampina pe Mos Craciun cum se cuvine.

Din nefericire sunt in jurul nostru si copii care nu primesc nimic de aceste sarbatori, copii orfani care doar viseaza la ceea ce altii au deja. Noi, proiectul Cei Mari Pentru Cei Mici, dorim sa fim mesagerii Craciunului si spiridusii lui Mos Craciun pentru copiii din orfelinate, si impreuna cu voi, cei ce doriti sa va alaturati cauzei noastre, sa aducem un zambet pe chipul acestor copilasi. Asa ca, va asteptam in numar cat mai mare la concertul caritabil "Din suflet pentru copii" care ii are ca invitati pe Maria si Bobo, pentru a ne ajuta printr-o donatie sa facem visul acestor copii sa devina realitate.

Concertul va avea loc in data de 8 Decembrie, ora 21:00 la Pub EMA, strada Potaissa nr. 10. Intrarea este LIBERA. Haideti deci sa ducem vestea mai departe : o donatie pentru un zambet de copil!