Kraftwerk 3D

Kraftwerk, „părinții muzicii electronice“, revin în România pe 1 martie 2018, la Arenele Romane. Combinând muzica și arta, concertul Kraftwerk 3-D este considerat „Gesamtkunstwerk”-o adevărată operă de artă.

Proiectul multimedia Kraftwerk a debutat în 1970 când Ralf Hütter și Florian Schneider au puz bazele studioului Kling Klang în Düsseldorf, Germania, unde au conceput și produs toate albumele trupei. Până la mijlocul anilor '70, Kraftwerk primește recunoaștere internațională pentru muzica electronică revoluționară și experimentarea cu sunete robotice și alte inovații tehnice. Având o viziune unică asupra muzicii, Kraftwerk au creat soundtrack-ul pentru era digitală a secolului XXI.   
 Muzica lor, realizată cu ajutorul unor tehnici inovatoare, voci sintetizate și ritmuri computerizate, a avut o majoră influență în dezvoltare multor genuri muzicale, de la electro la hip hop și de la tehno la synthpop.  
 
Pe lângă inovațiile muzicale, Kraftwerk a investit constant în show-urile live: proiecții gigantice, roboți și imagini holografice impresionante, toate într-un fascinant mix de sunet, imagine și culoare prin care membrii trupei-Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert, Falk Grieffenhagen, pun în valoare relația strânsă între om și mașină.

Bilete: 151 lei (acces general) / 181 lei (golden circle)

Cumpără bilete