Aventura

Domnul Gherman, un politician impecabil, ireproșabil și implacabil, serios, e în căutarea echilibrului. Și cum altfel poate regla balanța armoniei dacă nu cu imaturitatea, responsabilitatea și inocența Gabrielei.
Iar cum calea spre fericire nu e niciodată facilă, drumul bărbatului nostru serios către inima tineri trece obligatoriu pe la mătusa Cleo, mamă iubitoare, intrigantă de profesie și veșnic direct interesată de confortul propriu.

Răpirea Gabrielei de către Domnul Gherman pare să fie unica soluție pentru a-i aduce împreună pe cei doi. În această aventură “serioasă” își găsesc repede locul și Ogaru, inepuizabilul excroc sentimental fără varstă și Manole, iubitul sincer, mecanicul amator de plimbări în pădurea Băneasa.
Această poveste ,o satiră acidă a lui Teodor Mazilu ce țințea clasă activiștilor de partid din anii 60 ,este adaptată de regizorul Dominic Dembinski, evenimentelor din Decembrie 1989 când foștii “aparatnici” vor deveni prin cameleonism nouă clasă conducătoare ce va implementa “capitalismul specific “ românesc .

Astfel comedia devine tragică și se termină într o cheie ce sperăm să-l pună pe gânduri pe spectatorul de astăzi care și după 28 de ani este incă “victima” favorizată sau nu a noii sale istorii care incă se scrie și rescrie!

Distribuția:

Gherman: Gabriel Costea
Cleo: Viorica Geantă Chelbea
Gabriela : Claudia Suliman
Ogaru: Marius Cisar
Manole: Demis Muraru
Admiratorul : George Custură
Cetățeanul, Leul : Relu Sirițeanu
Cetățeanca, Chelnerița, Secretară, Vânzătoare : Oana Hui

Muzica & Video : Mihaela Constantinescu (TVR)
Decorul si costumele: Rodica Garștea
Direcția de scenă si adaptarea: Dominic Dembinski

Preţuri bilete:

  • Categoria I – 25 lei
  • Categoria II – 20 lei
  • Preţ redus  – 7 lei

Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi şi studenţi.

Cumpără bilete