Prețul corect (Spectacol lectură)

Teatrul Evreiesc de Stat vă invită la spectacolul-lectură participativ Prețul corect, realizat în cadrul programului Ticun Olam.

Care este prețul corect pentru un evreu? Cât ați plăti ca să cumpărați un evreu? Mai mult de 300.000 de evrei originari din România au fost vânduți statului Israel în perioada 1949-1989. Doar câteva mii au mai ramas în România.

Vă invităm să participați la experimentul propus de TES, prin care încercăm să determinăm împreună care este prețul corect pentru o ființă umană. Este „totul de vânzare”? Ce „vindem” și ce „cumpărăm” unul de la celălalt, în fiecare zi? V-ați întrebat vreodată cât valorați în momentul de față? Cât ați valorat la un moment dat în trecut? Au relațiile un preț? Sau numai bunurile obținute sau moștenite? Se poate pune un preț pe genealogie, etnie, religie, istorie, așezare geopolitică?

Distribuția: Marius Călugărița, Cristina Cîrcei, Mircea Dragoman, Natalie Ester, Anka Levana, Arabela Neazi, Katia Pascariu, Monia Pricopi / Scenariul: Andreea Vălean și Peca Ștefan / Regia: Andreea Vălean