Atelier Parfumerie Artizanala PAJ

PAJ Perfumery inseamna initiatorul parfumeriei artizanale interactive, ghidul tau in crearea acordurilor care te caracterizeaza pe tine sau care iti reflecta starea de spirit. 
Julia, parfumierul artizan PAJ este la baza artist plastic, iubitoare de istoria artelor si design. Pasiunea ei pentru parfumuri este una dintre cele mai apropiate acestui profil, arta imbinarii esentelor pentru obtinerea unei emotii de ansamblu. Asemenea unui tablou, parfumeria artizanala este un mod de a imprima in memoria olfactiva emotii, persoane, locuri, alegand esentele potrivite.
Putem sa spunem ca parfumeria este o arta. A opta arta.
Fiind autodidact, timp de cinci ani a realizat amestecuri olfactive punand in practica cunostintele asimilate treptat. Ulterior a participat la diverse cursuri de initiere in arta prepararii parfumurilor iar din 2016 a inceput sa sustina workshopuri de parfumerie artizanala cu scopul de a impartasi si a educa pasionatii de acest domeniu, precum si servicii Perfume Bar la diverse evenimente private.

Atelierul de parfumerie artizanala combina notiuni teoretice si practice, rezultatul fiind un parfum custom-made dupa preferintele participantilor.

Cost: 70 lei/persoana
Inscrieri:
paj.perfumery@gmail.com
Tel: 0744.664.607