Spectacol de teatru caritabil

Stim ca este ajun de Valentine"s Day dar noi stim ca nu aveti nevoie de o zi in an in care sa va aratati iubirea fata de semenii vostri. Si mai stim ca v-a placut mult evenimenul nostru din 5 decembrie cand v-am invitat la cina si ati fost ajutoarele noastre pt dotarea cu audioteci a sectiei de copii din Spitalul Judetean Alba. 
Vrem sa va dam si acum ocazia de a face o fapta buna in schimbul unei ore de in care veti rade vazand o comedie spumoasa intocmai ca sampania oferita de partenerul nostru-Q Caffe care ne gazduieste pro bono. Faptul ca o veti vedea performand pe Actrita Poezie a Nationalului Clujean-doamna Elena Ivanca este, in sine, o bucurie cu care vrem sa va rasplatim generozitatea si prezenta.
Pentru ca acest eveniment caritabil are ca scop sustinerea proiectului "ACASA", singura modalitate de plata este plata online cu cardul (50 de lei/pers) pe Bursa Binelui-https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/ACASA.
Si, pt ca locurile sunt limitate, vom merge pe principiul "primul venit, primul servit". NU se fac rezervari nici la Q Caffe, nici in cadrul evenimentului.
Va asteptam cu drag si ne vom bucura de revederea cu multi dintre voi!