Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Ștefan Bănică – Te iubesc, femeie – Concert la Brașov

După o lungă pauză, impusă de pandemie și restricții, Ștefan Bănică pregătește pentru luna aprilie un turneu national de excepție – “Te iubesc, femeie!” – dedicat tuturor celor care îi apreciază muzica și, în mod special, doamnelor și domnișoarelor.

“Mă bucur că pot să vă anunț pe toți cei care iubiți muzica noastră că, după 2 ani de absenta, în luna aprilie plec alaturi de Rock’N’Roll Band & The 50’S într-un turneu national cu un concert nou, pregătit sub titulatura “TE IUBESC, FEMEIE!”, dedicat vouă tuturor, de care ne-a fost dor, dar, în mod special, doamnelor și domnișoarelor. Vom canta piese noi, înregistrate de curând în studio, dar și cele mai cunoscute cântece pe care vreți să le auziți de la noi. Abia aștept să ne vedem și până atunci să dea Dumnezeu să fie pace!” – a declarat Ștefan Bănică.

Toate spectacolele vor începe la ora 19.

Bilete se găsesc exclusiv online pe www.iabilet.ro

(https://www.iabilet.ro/bilete-stefanbanica)

 

În cadrul concertelor „Te iubesc, femeie!” se vor regăsi marile hituri marca Ștefan Bănică, cântece mai noi sau mai vechi, așteptate de fiecare data de public. Dacă vrei să petreci o seară specială, vino împreună cu cei dragi la concertele susținute de Ștefan Bănică în cadrul turneului national “Te iubesc, femeie!”.

Ștefan Bănică este singurul artist roman care susține anual doua producții muzicale de anvergura, ambele înregistrând cea mai mare longevitate în peisajul muzical romanesc: celebrele concerte de Crăciun (20 ani de existenta) și concertele din luna martie (care se desfășoară pentru al 12-lea an consecutiv). Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, în muzica, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști romani, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul din Romania.

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută