The Mono Jacks - Ușor Distorsionat

Sᴀ̂ᴍʙᴀ̆ᴛᴀ̆, 10 ᴍᴀʀᴛɪᴇ 2018 - Jᴀᴍᴇsᴏɴ Lɪᴠᴇ Mᴜsɪᴄ ᴘʀᴇᴢɪɴᴛᴀ̆ - Tʜᴇ Mᴏɴᴏ Jᴀᴄᴋs - USOR DISTORSIONAT - ʟᴀɴᴀsᴀʀᴇ ᴀʟʙᴜᴍ ɪ̂ɴ DAILY PUB, Gᴀʟᴀᴛ̗ɪ
ᴊᴏᴄ ᴅᴇ ɢʟᴇᴢɴᴇ s̗ɪ ᴅᴇsᴇʀᴛ ᴄᴜ Lɪᴠɪᴜ

 În martie, luna noastră preferată din an, dăm drumul seriei de evenimente Jameson Live Music 2018. Te așteptăm cu muzică live, într-un eveniment cu spirit irlandez, alături de cei de la The Mono Jacks. Avem în program shot-uri de Jameson și jocuri cu premii!
Adună-ți prietenii și pregătiți-vă pentru o zi specială - a day to make stories, not plans! Intrarea se face de la ora 21:00, iar de la 22:30 urcă pe scenă cei de la The Mono Jacks.
---------------------------------
 The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și faptul că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Toate acestea au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău, cunoscut deja publicului din activitatea cu formația ab4. Trupa a avut parte de un debut excelent, cu un prim disc „Now In Stereo” lansat în 2010, și are în palmares o impresionantă activitate concertistică atât în cluburi cât și la mari festivaluri – Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF.
După încă două EP-uri, remarcabilul single „Gândurile” și o perioadă de pauză, The Mono Jacks au revenit acum cu o componență nouă și „Drumul” – o piesă răscolitoare ce vestește noi orizonturi pentru o formație aflată într-un vârf de formă și de inspirație.
În luna noiembrie a acestui an își lansează cel de al doilea album de studio „Ușor distorsionat”.
---------------------------------
 Jameson Live Music 2018 este o serie de concerte în orașe cheie din România, alături de Byron și The Mono Jacks. Prin acest demers, promovăm muzica live și curajul celor care își urmează pasiunile până la capăt.
Link:
- https://www.facebook.com/Jameson.Romania/
- https://www.facebook.com/DailyPubGalati/
- https://www.facebook.com/themonojacks

 Joc de glezne și desert cu LeeView Stoica

 Pentru rezervări vă rugăm contactați office@dailypub.ro, 0236 41 99 77, 0724 689 827.
În funcție de numărul de rezervări și de capacitatea locației, Daily Pub iși rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
Ne vedem aici.