RESET by Neoreka

Neoreka- str. Stramba nr. 36A, Targu Mures

RESET by Neoreka
Îți dorești o schimbare la nivel fizic și mental?
Programul nostru este special gândit pentru a te ajuta să dai un “reset” obiceiurilor tale vechi și să creezi obiceiuri noi care să îți schimbe treptat felul în care arăți, te simți și modul în care te raportezi la sport, alimentație și comunicarea cu tine însuți. Are o abordare holistică deoarece nu putem face abstracție de niciuna dintre cele 3 direcții: sport, nutriție și psihologie, omul funcționând ca întreg în tot ceea ce face. De asemenea, fiecare om vine cu particularitățile sale și are nevoie de un plan cât mai bine individualizat pentru contextul din care vine și scopul pe care vrea să-l atingă.

Programul durează 6 săptămâni și cuprinde:

 18 ANTRENAMENTE DE GRUP. Antrenorii noștri, Vlad Țițiu și Camelia Hoitan, au conceput pentru cele 6 săptămâni un plan de antrenament bazat pe principii de antrenament de ultimă oră, care să te ajute să ajungi la greutatea ta ideală, să îți schimbi compoziția corporală și să îți resetezi condiția fizică. Exercițiile vor fi demonstrate atât în varianta ușoară cât și în cea avansată, astfel încât să poți adapta activitatea sportivă corpului tău. De asemenea, în fiecare moment al antrenamentului, atenția antrenorului va fi îndreptată către corectitudinea de execuție a mișcărilor.
Premergător începerii programului vei fi supus Testului FIT, care ne va furniza informații cu privire la condiția ta fizică a momentului din punct de vedere cardiorespirator, al forței și rezistenței musculare și a mobilității generale. Pe parcursul săptămânilor, vom înregistra progresele și vom urmări în permanență evoluția ta.

 NUTRIȚIE. Specialistul nostru în nutriție, Monica Sânpălean, va crea un plan alimentar individualizat, în baza discuției și evaluării preliminare. Planul alimentar se va contura în funcție de structura și compoziția corpului tău, de preferințele tale alimentare, alergii sau intoleranțe și bineînțeles în funcție de programul tău zilnic. Te vei întalni cu ea din nou în a 3-a săptămână pentru o reevaluare și o adaptare a planului alimentar conform necesităților momentului.

 CONSILIERE PSIHOLOGICĂ. În cadrul celor 4 ședințe, consilierul nostru, Mihaela Ghica, te va învăța să îți înțelegi mecanismele interioare, între motivație, autosabotare și reușită, te va ghida să îți conștientizezi emoțiile, somatizările și resursele personale, îți va arăta cum să îți resetezi mintea pentru a-ți contura corpul.

Cele 6 săptămâni se vor încheia cu o evaluare finală care ne va spune ce am realizat și care va da startul următoarei ediții, continuând drumul împreună până când obiceiurile nou create s-au sedimentat și au devenit noi automatisme.

ECHIPA RESET

Cei care te vor călăuzi pe acest drum sunt:
 VLAD ȚIȚIU - Personal trainer și group trainer, absolvent al școlii de antrenori personali Fitness Scandinavia (2016) și cu specializări în TRX (2017), bodyART School Romania (2017 și 2018), Vlad a avut o afinitate pentru sport dintotdeauna. A practicat sport de performanță 6 ani de zile, perioadă care a sădit în el pasiunea de a educa și alte persoane în privința mișcării și sportului. Această pasiune, împreună cu energia sa debordantă, te va ajuta să găsești plăcerea de a face sport și dorința de a-ți depăși limitele, spre o nouă versiune a ta.
 CAMELIA HOITAN - cu atestări în personal training, group training și lifestyle consultant (National Association for Fitness Certification – USA, 2006), cu studii în kinetoterapie (Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mures, 2013) și cursuri de specializare (bodyART School România), cu o experiență în domeniu de peste 10 ani, Cami te va învăța să inspiri energie pozitivă, să elimini tensiunile, și astfel vei ajunge să îndrăgești mișcarea și efectele ei asupra corpului și psihicului tău.
 MONICA SÂNPĂLEAN – specialist în nutriție și dietetică, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș, specializarea nutriție și dietetică (2011), și a masteratului în nutriție clinică și comunitară în cadrul aceleiași universități (2013). Este membru fondator al asociației ProNutriție, prin intermediul căreia a implementat programe cu scop informativ, educativ, științific și terapeutic, dobândind experiență în domeniul educației alimentare. Te va ajuta în implementarea unui sistem de cunoștințe și deprinderi, bazate pe practica alimentației de tip conștient (mindful eating), care face posibilă cultivarea unei relații armonioase și plăcute cu hrana.
 MIHAELA GHICA - medic generalist (absolventă a Facultății de Medicină Generală, în cadrul UMF Tg. Mureș 2012), autoare a tezei în psihiatrie "Corelația dintre supraponderalitate, obezitate si depresie" 2012, cu studii în psihosomatică, autocunoaștere, dezvoltare personală, psihodramă, formare în nutriție și nutriția sportivilor (Asociatia Int. Masterclass, 2016), consilier în psihoterapie pozitivă acreditat de WAPP (World Association of Positive Psychotherapy) si APP (Asociația de Psihoterapie România, 2018). Mihaela te va invăța să te ințelegi și să funcționezi ca ansamblu, arătându-ți cu răbdare, creativitate și voie bună, cum tot ceea ce faci zilnic are o explicație în sfera psiho-emoțională și cum poți să înveți să relaționezi sănătos cu tine însuți, pentru a obține ușor tot ceea ce îți propui.

DURATA PROGRAMULUI ESTE DE 6 SAPTAMANI
- din 26 martie pana in 5 mai 2018
- inscrierile se fac pana la data de 23 martie

PRETUL PROGRAMULUI ESTE DE 960 RON.
Optiuni de plata:
- saptamanal 160 RON
- integral 5% reducere (915 RON)


Și pentru că îți oferim tot sprijinul nostru, primești BONUS:
 1 sesiune de coaching individual axată pe particularitățile și necesitățile tale motrice. Vei înțelege cum să faci să crești nivelul de efort astfel încât să faci față antrenamentelor. Vei înțelege cum să adaptezi mișcarea corpului tău astfel încât să execuți corect toate exercițiile.
 6 seminarii interactive de nutriție, cu tematici diferite. Ne întâlnim în grup pentru a discuta despre alimente și alimentație.
 2 sesiuni de coaching motivațional cu tematică adaptată la cerințele grupului. În aceste sesiuni desființăm mituri și setăm atitudinea esențială pentru reușită în scopurile propuse.
 Ne întâlnim și ONLINE într-un grup de suport în care ne împărtășim experiențele, facem schimburi de idei, întrebăm și răspundem la întrebări.

Pentru detalii si inscrieri:
Camelia Hoitan: 0749 399 428
Vlad Titiu: 0743 849 305
Mihaela Ghica: 0742 941 032
Monica Sanpalean: 0752 599 406