#doityourway: The Boxer Rebellion | Special Guest: All We Are, Golan

Vineri, 16 martie, de la ora 19, Colorista #doityourway prezintă The Boxer Rebellion. Special Guest: All We Are, Golan. One Night Music Festival.

The Boxer Rebellion - O mutare bruscă de pe un continent pe un altul, din America în Europa, pe malul Tamisei i-a adus împreună pe Nathan și Todd (fostul chitarist). 2001 i-a reunit alături de Adam și Piers, care au completat trupa care este astăzi The Boxer Rebellion. În 2014, după plecarea lui Todd, li s-a alăturat Andrew Smith.   The Boxer Rebellion înseamnă astăzi Nathan Nicholson (vocal), Andrew Smith (chitară), Adam Harrison (bass) și Piers Hewitt (tobe)

The Boxer Rebellion nu sunt la prima poposire pe meleaguri românești. Însă, de atunci și până acum au mai lansat un al cincilea album, Ocean by Ocean, pe care o să-l ascultăm pe 16 martie, în club Fratelli. Albume: Exits, Union, The Cold Still, Promises, Ocean by Ocean

All We Are - Norvegia, Irlanda și Brazilia. Trei țări diferite, aceeași pasiune: muzica. Cei trei membri ai trupei All We Are s-au reunit în Liverpool pe când studiau muzică și încă din 2011 au devenit prieteni buni și membri de trupă în orașul care le-a devenit casă. Rich, Guro și Luis vor concerta pentru prima oară în România pe 16 martie, în Club Fratelli.

Acces: 18+

În seara concertului, la intrare, prețul biletului va fi 85 lei.

Cumpără bilete