SimPE 2018

Simularea Parlamentului European este un proiect național, cu participarea activă a societății, care se desfășoară în Cluj-Napoca și anul acesta se află la cea de-a X-a ediție. Scopul proiectului este acela de a implica 100 de studenți în sfera politicului, cât și familiarizarea acestora cu procesul decizional utilizat în Parlamentul European. Pe parcursul proiectului participanții își vor dezvolta abilități de leadership, public-speaking și teamwork prin intermediul dezbaterilor din cadrul ședințelor de comisie și de partid.

La nivel macro, proiectul își propune să aducă o contribuție fundamentală în ceea ce privește consolidarea democrației țării noastre prin conștientizarea și înțelegerea importanței participării tineretului la dezvoltarea societății civile.

Taxele impuse pentru participare includ cazarea pe parcursul proiectului, 2 mese/zi, coffee breaks, cocktail-uri formale, seri sociale, adeverință de practică, materiale necesare pentru activități și accesul la conferințe și variază astfel:
180 LEI – dacă ești din Cluj-Napoca
250 LEI – dacă locuiești în alt oraș/localitate
230 LEI/pers. – Grup de 3 – dacă locuiești în alt oraș/localitate și mai aduci 2 prieteni cu tine la proiect
200 LEI/pers. – Grup de 5 – dacă locuiești în alt oraș/localitate și mai aduci 4 prieteni cu tine la proiect
Înscrierea la acest proiect se face aici.