11th. Jazz&Blues Club Birthday Party with Tasi Nóra & Azara

Formația Tasi Nóra & Azara este o colaborație reușită între trupa pianistului virtuoz, Sárosi Péter, din Tg. Mureș și cântăreața Tasi Nóra. Sárosi Péter a fost ales „Muzicianul anului 2013” la Gala de Jazz Muzza din București, iar formația lui a luat premiul „Formația anului”, doi ani la rând.

Cântăreața din Sf. Gheorghe, după studii de jazz la Budapesta, a câștigat bursă în Olanda, unde a avut posibilitatea să învețe de la mulți muzicieni de jazz din America. A luat premii precum „Cel mai bun vocalist” la Festivalul Internațional de Jazz Tg. Mureș 2012, „Revelația anului 2013”, „Confirmarea anului 2014”, „Cea mai bună compoziție vocală” Sibiu 2014. ((http://www.noratasi.com/)

Muzica formației reprezintă lumea modernă a jazzului, într-o gamă largă de stiluri care se bazează pe improvizație. Repertoriul lor conține prelucrări de standarduri de jazz și compoziții proprii, care combină elemente de jazz, fusion, blues, soul. Au concertat la locuri precum Budapest Jazz Club sau Bucharest Jazz Festival.