Ohne Nix // LikeCNDB 2018

În deschiderea festivalului LIKECNDB 2018, duminică, de la ora 19.30, vă invităm la sala Stere Popescu, Bvd. Mărășești nr 80-82, la spectacolul Ohne Nix.

Echipați cu bucuria jocului și cu o doză bună de autoironie, Luke Baio și Dominik Grünbühel invită spectatorii să pătrundă într-un mausoleu digital. Pe scenă, două capete vorbitoare își prezintă conceptul, înainte de a-și invita corpurile să li se alăture pentru a demonstra ceea ce puteau să performeze cândva. Gândit ca o rețetă atât a dezastrului, cât și a succesului, spectacolul „Ohne Nix” experimentează cu proiecția corpului, cu diverse trucuri morfice și cu umorul.

Concept și interpretare: Luke Baio & Dominik Grünbühel
Sunet: Andreas Berger
Dramaturgie și producție: Julian Vogel
Imagini: Szabo Roland
Durata: 40 min

Luke Baio este un artist britanic care a absolvit în 2000 Școala Nordică de Dans Contemporan. Între 2001 și 2006 a avut numeroase turnee în Europa și America, alături de compania de dans Richard Alston. A colaborat pentru mai multe producții cu Liquid Loft/Chris Haring, Semperoper Dresden, Teatrul de Stat Klagenfurt (Karl Schreiner), Neue Oper Wien, Company Smafu, Nikolaus Adler și Liz King.
Dominik Grünbühel s-a născut în New York, a studiat la Școala de Dans Contemporan din Londra și a absolvit și arta digitală la Universitatea de Arte Aplicate din Viena. Din 2001 lucrează ca și dansator și performer în Viena, realizând diverse lucrări coregrafice și video. A colaborat printre alții cu Charlotta Ruth, Michael Bruckner, Bankett, Konic Thtr (Barcelona) și Rupert Huber, Judith Unterpertinger și Katherina Weinhuber.

Biletele costă 35 de lei (preț întreg) sau 20 de lei (preț redus)

Cumpără bilete