Împreună curățăm 2018

Și anul acesta, de Ziua Pământului, pe 22 aprile, vă invităm la o acțiune comunitară.

Să facem un pas împreună pentru un mediu mai sănătos. Să ne întâlnim pe malul Mureșului, LA BAC, la ora 11.00. Mănușile de protecție, sacii menajeri, masinile si barcile vor fi asigurate. Anul acesta la fața locului vom organiza si evenimente tematice.

Si de data aceasta încercăm să curățăm malurile râurilor.

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre.

Radio Tîrgu Mures nu doar informează, ci trece la fapte.

În demersul nostru de a atrage atenția mureșenilor asupra problemelor ecologice foarte ușor am ajuns la numitor comun cu mai multe instituții de presa, cum ar fi: Punctul, Radio Gaga, Erdélyi Magyar Televízió, Népújság și Vásárhelyi Hírlap.

Împreună vom incerca să Vă mobilizăm cât mai eficient pentru a participa la ecologizarea malulul Muresului, din data de 22 aprilie.

Radio Tîrgu-Mureș desfășoară, de mai mulți ani, campanii de conștientizare asupra problemelor de protecție a mediului, pentru că este convingerea noastră că suntem responsabili de planeta pe care vor trăi copiii și nepoții noștri.

Parteneri: Fókusz Öko, Milvus, EKE, Rhododendron, Garda de Mediu, Salvamont Mureș, Teatrul Național din Tîrgu Mureș, Fundatia Comunitară Mureș, Asociația Divers, Consiliul Județean Mures, Apele Romane, Primăria Sângeorgiu de Mures, Asociația Mureș Runners.

Sustinători: Bioeel, ADI Ecolect Mures, Aquaserv, Surtec, ISU Horea