Marcian Petrescu & Trenul de Noapte Lansare Album Drifting Blues

MARCIAN PETRESCU si trupa sa TRENUL DE NOAPTE, va asteapta la un CONCERT ULTRA SPECIAL, in care isi va LANSA NOUL SAU ALBUM DE STUDIO - "DRIFTING BLUES".

Un concert in care vor fi abordate atat piesele de pe noul album, cat si o serie de piese inedite, in premiera!

Albumul marcheaza a treia colaborare a lui Marcian cu un artist american de top din blues-ul american. Este vorba de RICK ESTRIN, care apare ca invitat special in piesa SURE SEEMS STRANGE, una dintre compozitiile lui de referinta!

Un album care a devenit extrem de apreciat inca de la lansarea oficiala din 10 Martie.

Puteti sa aflati mai multe detalii din acest link:

http://www.artasunetelor.ro/Interviu_cu_MARCIAN_PETRESCU_2018.html

ALBUMUL VA FI DISPONIBIL LA VANZARE!!!

FOARTE IMPORTANT! PASTRATI BILETELE PENTRU TOMBOLA SPECIALA DE LA FINALUL CONCERTULUI !!! Prin tragerea la sorti a biletelor 2 persoane vor castiga cate un CD cu albumul "DRIFTING BLUES" !

REZERVARI la telefon: 0336 802 484

VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE !

TRENUL DE NOAPTE inseamna:
MARCIAN PETRESCU - muzicuta, voce
MIHAI TACOI - chitara
VALI ROTARI - bas
VALI VATUIU - baterie

Marcian Petrescu este cotat in prezent drept CEL MAI BUN MUZICUTIST DE BLUES din Romania, cu un sunet si o prezenta scenica la acelasi nivel cu a omologilor sai din SUA.

Este totodata si UNICUL MUZICIAN ROMAN DE BLUES care a reusit, pana in prezent, performanta de a avea ca invitati pe albumele sale de studio doi muzicieni legendari din bluesul American(Sugar Blue si Charlie Musselwhite) - ambii laureati cu premiul Grammy !

Show-ul pe care-l prezinta alaturi de formatia sa, TRENUL DE NOAPTE, este extrem de spectaculos si reprezinta o chintesenta a celor 17 ani de experienta muzicala ca profesionsit al muzicutei.

Este o imbinare de piese de blues mai mult sau mai putin clasice, atent alese, extrem de diverse stilistic, multe dintre ele intr-o abordare unica. Pe langa piesele din marea familie a blues-ului american, Marcian abordeaza si o serie de compozitii proprii, preponderent cu texte in cheie satirico-umoristica, dar si adaptari ale unor piese de factura braziliana si cubaneza !