Târgul Copiilor - Un yard sale mai neconvenţional

Târgul Copiilor - Un yard sale mai neconvenţional | vineri, 8 iunie, de la ora 16:00, pe terasa Fabrica.

Cu mari eforturi, dar în final cu mult entuziasm, copiii au decis să se despartă de o parte din ale lor haine, incăltări, jucării, cărti, role, trotinete, jocuri, decorațiuni, briz-brizuri-în speranța că acestea vor aduce bucurie și vor fi de folos altcuiva. 

Bonus: își aduc chiar creații proprii (desene, picturi, cărti, cercei și cine știe mai ce), care speră să smulgă un zâmbet, o exclamație, o încurajare. Execută pe loc face, nail sau hand-painting. Ce mai, sunt pe picioarele lor!
 
O părticică din Club Fabrica devine propria lor curte, unde vecinii sunt invitați să arunce un ochi curios, să găsească un chilipir.
 
Și totuși, adulții vor avea și ei un colțisor al lor în care vor putea cotrobăi după o gentuță, cămășută, un papuc, ba chiar și după un parfum!
 
Îi asteptăm pe copiii voștri să se târguiască cu ai noștri, poate să facă un schimb de ceva prețios, dorit, incitant. Poate va fi un exercițiu cu folos. (îi ajutăm ca să nu se încurce la rest?)
 
Vă asteptăm și pe voi, pe adulți, să vă pierdeți printre sute de lucruri care vă pot face trebuintă, sau să vă bucurați de ceva la terasă.
 
Un vineri după-amiază care va fi începutul unui week-end minunat!