TUMULT.space la Grădina Botanică

Seria de micro-intervenții urbane TUMULT.space continuă la Grădina Botanică “D. Brandza” a Universității din București. Marți, 12 iunie 2018, ora 7pm, transformăm Aleea Carpaților din Grădina Botanică în TUMULT.space, un spațiu de experimentare artistică.

Vino să te cuibărești în instalația CONSPIRAȚII ORGANICE a peisagistului Nicolas Triboi, să privești Bucureștiul de sus prin proiectul fotografic ULTIMUL ETAJ al arhitectului Ștefan Tuchilă, să-ți testezi limitele biologice cu instalația interactivă HYBRID SENSORIUM a artistei Saint Machine, sau să desenezi cu un TUMULT DE CUVINTE împrumutat de la scriitorii Svetlana Cârstean, Vasile Leac, Dan Sociu, Micleușanu M, și codat de programatorul Sorin Olexiuc.

De la ora 7pm pregătește-te să iei un loc pe iarbă și să te lași purtat pe ALTE UNDE, o sesiune live de cercetări sonore ale artistului Micleușanu M.

"TUMULT.space este o arhivă de idei și proiecte ce investighează percepția spațiului și totodată o platformă de evenimente-reper care oferă o perspectivă sintetică asupra practicilor spațiului urban prin artă. Pentru lansarea proiectului ne-am propus să ilustrăm această arhivă online printr-o serie de micro-intervenții în spațiul public." (Marilena Oprescu Singer, curator Tumult.space)
Platforma TUMULT.space va fi online începând din 12 iunie 2018 și are în desfășurare un open call.

Seria de interventii urbane TUMULT.space a fost lansată în data de 19 mai la Blocul Liric cu proiectul POEZIA SECRETĂ semnat de poetul Mugur Grosu și va continua în perioada 16-25 iunie 2018, cu expoziția PULS BUCUREȘTI a artistului Lucian Sandu-Milea în studioul acestuia din str. Vasile Lascăr 39.