Taraf de Caliu în Grădină

Vineri, 15 iunie, magia din apus se întoarce în Grădina Sticlarilor, Taraf de Caliu ne vor cânta din nou sub bolta de vie și cireși. Ni s-a facut dor de serile din Grădină cu Taraf de Caliu, e o vrăjire și desvrăjire continuă când acești muzicieni vin în curtea noastră.

Lăutarii din Clejani, membri fondatori ai Taraf de Haidouks, sunt ultimii păstrători ai unei muzici populare de tradiție orală, din sudul României.

Din 1991, anul când muzica lor a început să cucerească Europa de Vest, până în prezent, muzicienii din Taraf de Caliu au concertat aproape în toate continentele lumii, în metropole precum Tokyo, Singapore, Paris, New York, Los Angeles, Istanbul si Londra. Printre fanii lor declarați se numără Yehudi Menuhin, Kronos Quartet (cu care au cântat și înregistrat), actorul Johnny Depp (alături de care au apărut în filmul "The Man Who Cried") și Yohji Yamamoto, renumitul designer de modă. În anul 2002, muzicienii au primit premiul BBC World Music pentru cel mai bun grup din Europa şi Orientul Mijlociu.

Acum s-au întors acasă, iar noi vom pregăti un concert între prieteni, în Grădină, sub vie și cireși și ne vom ospăta cu vin rece. Vrem să ne putem bucura de ei și vraja lor, in intimitatea pe care aceasta muzica o cere, de aceea numarul locurilor este limitat la 60.

Prețul unui bilet este de 100 de ron.
Pentru rezervari și alte informatii, vă rog să ne scrieți la asociatiareflect@gmail.com.

Taraf de Caliu (VRTW Artists)

Vioară- Gheorghe Caliu Anghel
Vioară- Robert Anghel
Țambal – Ionică Tănase
Acordeon- Marin Manole
Bas- Sile Neacșu
Voce- Viorica Rudareasa