Jazz la Grădină

Grădina Sticlarilor vă invită la o seară de jazz cu Mircea Tiberian, Diana Miron și Sian Brie, în atmosfera răcoroasă de seară a grădinii.

Cu o experiență diversă și colaborări naționale și internaționale multiple, cei trei se reîntâlnesc on and off în acest trio pe parcursul mai multor ani, sub umbrela comună a gustului pentru compoziție spontană în jazz.
Piesele cântate își păstrează caracterul de organism viu. Reacționează și sună mereu diferit, în funcție de timp și spațiu.

Mircea Tiberian este unul dintre cei mai prolifici muzicieni români de jazz cu multe albume la activ, compozitor și profesor mentor, fondator al secției de Jazz la Conservatorul din București.

Sian Brie este chitarist de jazz ancorat în zona de experiment sonor. După rezidențele în Berlin și Londra se pregătește să lanseze primul său album alături de muzicieni britanici și polonezi.

Diana Miron este improvizatoare, vocal coach, artist vizual și compozitoare de muzică de teatru, a studiat jazz și apoi și-a urmat pasiunea pentru sunete noi colaborând cu nume importante din scena de muzică contemporană.

Mircea Tiberian - pian
Diana Miron - voce și vioară
Sian Brie - chitară

Prețul biletului este 50 lei. Pentru rezervări și alte informații vă rugăm să ne scrieți pe asociatiareflect@gmail.com.