Dream Family Festival

DREAM FAMILY FESTIVAL are loc în intervalul 21-24 iunie 2018, în zona fostului Stadion Municipal din Brașov. Aflat la prima ediție, acest festival dedicat familiei aduce în oraș 4 zile de evenimente dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, oferindu-le implicare în activități muzicale, culturale, sportive și culinare.

Există 5 zone special amenajate: Enchanted Forest (zona dedicată pentru artă și creație), Carnival Area, Playground (zona de sport), Land of Mistery (știintă) și Arena (scena principală și Food Arena)! Festivalul încurajează familiile să se joace, să experimenteze lucruri noi și să deseneze amintiri împreună.


Din program: concerte cu artiști cunoscuți (Smiley, Ellie White, Irina Rimes, Gașca Zurli); food truck, ateliere de artă și creație, galerie de artă, cinema în aer liber, teatru & teatru de păpuși, workshop-uri și conferințe, fashion corner, labirint gigant, escape room, laborator de știință, trasee aplicative, panouri de cățărat, balon cu aer cald, tir cu arcul, campionat de fotbal și de street ball, concurs de talente.

Program:

LIVE BY DAY
Joi, 21 iunie - orele 18:00, Gașca Zurli
Vineri, 22 iunie - orele 18:00, BIBI Official
Duminică, 24 iunie - orele 17:00, Lino Golden

LIVE BY NIGHT
Joi, 21 iunie - orele 19:00, Andra Gogan
Vineri, 22 iunie - orele 20:00, Ellie White
                       - orele 21:00, Smiley
Sâmbătă, 23 iunie - orele 21:00, Irina Rimes

Biletele și abonamentele sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro. Un abonament (între 60 și 160 lei; 350 lei VIP) este valabil pentru o singură persoană pentru cele 4 zile de festival, în vreme ce un bilet de acces (40 lei/zi) este valabil pentru o singură zi de festival. Copiii sub 5 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor se face doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult.

Cumpără bilete