Simfonii pe asfalt 2018

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează în perioada 11 – 24 iunie 2018, cea de-a cincea ediție a evenimentului cultural SIMFONII PE ASFALT, care aduce muzica clasică mai aproape de public. În fiecare zi, între orele 20:00 și 21:30, Centrul Istoric al Capitalei prinde viață pe acordurile unora dintre cele mai celebre opere ale muzicii clasice.

La intersecția străzilor Smârdan și Lipscani, timp de 14 zile, trecătorii vor putea asculta recitaluri de chitară clasică, pian, vioară, flaut, duo-uri de vioară și pian, canto și pian, flaut și pian, trio-uri de pian, clarinet și vioară. Mai mult decât atât, publicul se va putea bucura și de sesiuni de jazz în cadrul evenimentului, iar atmosfera va fi completată de animatori în costume de gală și statui vivante în diferite costumații tematice.

Proiectul transformă o zonă frecventată de localnici și turiști într-o scenă neconvențională în aer liber și își propune să fie o modalitate inedită și eficientă de promovare a muzicii clasice, dar și a artiștilor români din această arie în rândul publicului larg. Accesul la eveniment este liber.

Programul complet AICI.