Școala de vară Antipa - Călător în trecutul lui Pămânțel

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani să fie „Călători în trecutul lui Pămânțel”, în cadrul primului modul al Școlii de Vară de la Antipa susținut de Dr. Cristina Posner - specialist al muzeului. Cursurile vor debuta luni, 25 iunie 2018 începând cu ora 10:15 în Sala Atelier și se vor finaliza vineri, 29 iunie, cu festivitatea de premiere.

Dacă vrei să-ți construiești propriul Pămânțel, daca ești curios să afli despre cât de interesantă este planeta pe care trăiești sau dacă vrei să faci o călătorie spre interiorul fierbinte al Terrei... te așteptăm să fii, timp de o săptămână, „Călător în trecutul lui Pămânțel”!
Vei afla povești fascinante despre roci și minerale, cum au apărut primele forme de viață, despre interglaciațiuni și glaciațiuni, vei descoperi care este structura internă a planetei, iar pe parcursul celor cinci zile vei participa la activități de tip treasure hunt, vei reuși să identifici minerale și roci pe baza colecției Muzeului și îți vei modela din plastilină propriul Pămânțel.

Dacă ești interesat să îți rezervi un loc, o poți face trimițând un email pe adresa info@antipa.ro sau sunând la telefonul 021.312.88.26 și selectând tasta 4. Programările se fac în ordinea înscrierii, în limita a 15 locuri/modul, iar costul de participare/ modul este de 150 lei/copil sau 250 lei/2 frați.