Timișoara Fresh în Piața Operei

Timișoara Fresh este un eveniment în primă ediție desfășurat în Piața Operei, în perioada 7-8 iulie care își propune să aducă locuitorilor Timișoarei trendul actual prin care se promovează dobândirea unei stări optime de sănătate și a unui trup armonios.

Veți vedea că acestea se pot obține și fără diete elaborate și programe sofisticate de sport! 

Stilul de viața reprezintă totalitatea micilor alegeri pe care le facem în fiecare zi, dar care au un impact pe termen scurt sau lung asupra noastră. Din fericire, o dietă sănătoasă nu trebuie să reprezinte o corvoadă pentru nimeni, funcționează la fel ca și alte obiceiuri sănătoase pe care le dobândim prin exercițiu în timp.

Deși există o varietate largă de teorii ale unui stil de viață sănătos, cu informații mai mult sau mai puțin înțelese, prin evenimentul Timișoara Fresh vă invităm să descoperiți direct de la specialiști informații care vă pot îmbunătăți viața si starea de spirit!

În completarea unei diete sănătoase trebuie să introduceți în rutina voastră zilnică orice formă de activitate sportivă care vă face plăcere. Venind la Timișoara Fresh poți să descoperi activități fizice pe care le poți face și tu fără un efort deosebit, dar prin care organismul tău se va regla și te vei simți mai plin de energie pe zi ce trece.

Aveți posibilitatea să urmăriți și să vă luați drept modele sportivi internaționali veniți să concureze în competiția Ultimate Smartfit Challenge 2018, să consultați medici nutriționiști prezenți cu standuri și workshop-uri, să degustați și să descoperiți alimente și băuturi sănătoase pe care le puteți introduce în viața voastră de zi cu zi!