SIBIU SOUND FESTIVAL

Incepand de anul acesta Sibiul s-a mai imbogatit cu un festival, si anume SIBIU SOUND FESTIVAL.

Evenimentul se va desfășura in weekendul 20 – 22 iulie 2018 în Parcul Sub Arini(“unul dintre cele mai familiare locuri din orasul nostru”, dupa cum spune Borco) și își propune să aducă în fața sibienilor cele mai importante trupe locale de jazz, blues, pop, rock, folk, hip hop, care au piese compoziție proprie.

Este primul festival de acest gen din țară, realizat cu scopul de a sprijini comunitatea prin ridicarea nivelului cultural local și prin promovarea creațiilor muzicale originale.
Timp de 3 zile vor fi concerte cu trupe și muzicieni din zona underground, mai puțin cunoscuți dar și trupe sibiene renumite, oferind acestora oportunitatea de a se exprima live în condiții mai mult decât decente, susținuți de echipamente de scenă profesionale.

Trupele care vor urca pe scena sunt: AD-HOC, AEON SUN, BASILVIO, CHARLIE FALMAS, E-AN-NA, ELA SOL, ESU, EVERGREED, GUILTY LEMON, HARMONIK VIBES, LIPICIOṢII, MILO, ONENIGHTSTAND, ORA DE FOC, REDROD, REVOLVER, SERGIU BOLOTA, SUBURBIA11, THE NOISE, VLAD PARAU siWILDCHILD iar  RIFF, ANTRACT & FRIENDS se alătură artiștilor locali, în ultima seară. MC-ul evenimentului va fi binecunoscutul BORCO.