Aida și Noi

Aideți și voi la pe 8 august la Casa Conspirativa! Aida și Noi o să ne dea dans și iubire la toți.

Oare ce melodii frumoase vor face de data asta de nerecunoscut? Oare cine le dă voie ăstora să cânte în primul rând!?? Oare cu ce rochie imposibilă ne va zgâria ochii de data aceasta acel infam ILIESCU? Oare de ce???

La voce și prezență, din nou celebra Aisha Amira Aydana Adnana Salome Fatima Aziza Jamila Khadija Aida Sosic, multiplă campioană balcanică la patinaj artistic, campioană olimpică la dans tematic, președinte al asociației medicilor stomatologi din Tijuana, consilier personal al lui Oprah și Michelle Obama.

La chitară, inevitabil fermecătorul ILIESCU - epitomul eleganței, expresia superioară a rafinamentului comportamental și vestimentar, celălalt nume pentru noblețe stilistică, omul pentru care dansul expresiv nu mai are secrete, omul pentru care Dolce s-a certat cu Gabbana.

La saxofon, fără prejudecăți de genre Don Luis Angel Palomino Tuero din Havana, Cuba, despre care se spune că atunci când era mic a venit la el acasă chiar marele Che Guevara, care i-a dat o palmă după ceafă și l-a învățat să joace table.

Împreună iarăși cu puternicul Winnetou Papadopoulos aka Dan Samoilă la bas, fost badigard al mai multor dictatori celebri, fost solist al ansamblului artistic Chippendales, fost actor în rolul Chewbacca, fost duhovnic al lui Harvey Weinstein.

Și cu același fantasmagoric Aristides Orlando Panaitescu Alegria zis Ati de Chile la tobe, fost membru ABBA și AC/DC, fost campion de tenis al Uruguayului, fost învingător al lui Federer într-un meci oficial organizat de Primăria Sector 2 în Parcul Circului.

Adresa: Bulevardul Pache Protopopescu 214, București 030167. (vis-a-vis de Pro TV și lângă Shop & Go Mega Image).

Suport artist: 30 RON. Ha! Auzi, adică și ăștia își zic artiști, gen!