HipTrip România Culinară

În perioada 10 - 12 august, HipTrip România Culinară vă invită să descoperiți valorile bucătăriei tradiționale românești, așa cum nu le-ați mai gustat niciodată!

Program complet disponibil AICI.

Călătoriți alături de noi în lumea obiceiurilor culinare care ne-au consacrat și descoperiți adevărata artă a gustului pe care îl îndrăgim cu toții, într-un Weekend plin de arome, cultură și ecranizări. Evenimentul își propune să ducă bucătăria românească din sfera tradițională în cea urbană și își dorește să devină o punte de legătură între puținii păstrători de tradiții gastronomice care prezervă aceleași metode de gătit ca în secolele trecute, făcând uz de ingrediente cultivate local, și generațiile tinere, urbanizate.

Grădina Vivolis Events vă așteaptă cu 3 zile pline de ateliere culinare, degustări, live cooking, workshop-uri cu invitați gata să vă împărtășească secretele lor din bucătărie, food-truck-uri cu mâncare românească și internațională și proiecții de film cu tematică culinară.

Vă așteptăm cu masa pusă și cu un film bun, în fiecare seară!

Când? 10 - 12 August

Unde? Șoseaua București Ploiești nr. 155, în incinta conacului Vivolis Events

Intrare: Bilet 1 zi - 10 lei / Abonament 3 zile - 20 lei (disponibile și online)

La conac se poate ajunge cu mașina (parcarea este liberă) sau cu transportul în comun - autobuzele 304, 783 și N123. Evenimentul este pet-friendly!

Cumpără bilete