Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Phaser @ Flying Circus

Phaser

Phaser @ Flying Circus

Phaser vin pentru prima oară la Flying Circus!

Cu un portofoliu care include mai multe colaborări cu case de discuri și artiști din România și având la activ nenumărate concerte în cluburi și la festivalurile din țară, Phaser prezintă un show live dinamic, plin de atitudine și energie.

Phaser este o trupă pop-rock care s-a născut la Reșița dar s-a maturizat în Timișoara. Trupa a evoluat datorită numeroaselor apariții live pe plan local, dar s-a făcut remarcată și pe plan național odată cu participarea la concursul Eurovision în anul 2013 și prin lansarea primelor piese originale alături de Studio66. În anul 2017 Phaser au devenit artiști MediaPro Music și Universal Music România, împreună cu care au lansat o serie de single-uri și videoclipuri care i-au purtat pe membri trupei până în Islanda și Japonia.

Au colaborat cu artiști precum George Hora și Kamelia, Octavian “Vita” Horvath, Șerban Cazan, Marius Pop, Lucian Nagy sau Dean Bowman, ceea ce le-a adus o varietate de influențe și un stil propriu. În anul 2021 au lansat primul album intitulat “Început de Univers” care conține 16 piese compuse și produse în totalitate de membri trupei.

Pret bilet 40 RON

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută