Rock'n Reduta & Work Shop cu elevii Asociației Prefix TM

Asociația Prefix TM-Atelierul de Muzică împreună cu Centrul Cultural Reduta, vă invită la un eveniment, prin natura lui, un pic mai deosebit.

Având în vedere scopul pentru care există Asociația Prefix TM-Atelierul de Muzică, acela de a descoperi, dezvolta și promova noi talente în materie de muzică, acest eveniment, ca și toate celelalte evenimente organizate până acum, este conceput cu intenția clară de a da acces către scena tuturor elevilor asociației noastre.

Programul aproximativ după care se va desfășura evenimentul este următorul:

-începând cu orele 15:30 vor fi pe scenă elevii asociației care vor susține un program de jam session, ori melodii pe care le-au studiat în prealabil

-între ora 17 vom urca pe scenă trupa Finding Our Voices, din playlistul lor făcând parte mult Clapton

-ora 18 va fi în fața noastră trupa Stargazers cu un playlist bogat în Dio și Rainbow

-ora 19 va urca pe scenă trupa Prefix TM, o trupă care a fost lansată în urmă cu 3 ani ca trupă tribut Black Sabbath. Noutatea pe care o aduce trupa este lanasarea primului album de compoziții al trupei care poartă numele trupei și are în componența sa 9 piese. Începând cu luna noiembrie, albumul poate fi găsit și în format fizic.

Pe timpul desfăsurării evenimentului, în incinta sediului Centrului Cultural Reduta, NU este permis accesul cu băuturi alcoolice, mâncare (fastfood, ambalată, chipsuri etc. .

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o dupămiaza de duminică memorabilă.

INTRAREA LIBERĂ !!!!