20 de minute cu îngerul de Alexandr Vampilov

Spectacolul face referire şi la păcatele lumii, atribuind fiecărui personaj câte o patimă care îi domină şi îi erodează sufletul : Ugarov şi Anciughin reprezintă desfrâul, o viaţă dusă cu scopul de a satisface nevoile primare, fără a avea vreo dorinţă de a evolua din punct de vedere spiritual, Bazilski, mândria, care te face să crezi că nu mai este altul ca tine în lume şi să îi dispreţuieşti pe cei din jur, Vasiuta, iubirea de arginţi, venită dintr-o viaţă care nu i-a oferit decât o meserie mizeră şi a lipsit-o de iubire, iar Stupak reprezintă făţărnicia, el fiind un om care se foloseşte de dragoste pentru a obţine bani iar prin intermediul minciunii şi manipulării speră să obţină şi alte privilegii.

Toate aceste patimi, prezente foarte pregnant în inimile personajelor, îi întunecă şi îi împiedică să se desăvârşească sufleteşte.

Spectacolul prezintă o lume lipsită de dragoste. Aceasta este privită ca fiind ceva desuet, naiv şi este doar un mijloc de a-ţi atinge scopurile ascunse. O lume lipsită de dragoste este o lume bolnavă, o lume care se zbate într-un întuneric fără sfârşit. Dumnezeu e bun şi ne trimite uneori semnale să revenim pe drumul cel bun, dar Răul este atât de adânc înrădăcinat în noi, încât nu vedem şi nu auzim încercarea lui de a ne salva.

Distribuţia:

Viorica Geantă Chelbe
Dan Cogălniceanu
Demis Muraru
Mihai Giurițan
Relu Sirițeanu
Mirela Borş
Sabina Posea

Regia: Răzvan Marinescu
Scenografia: Mirona Faloba

Preţuri bilete:

  • Preţ unic  – 30 lei
  • Preţ redus  – 10 lei
    Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi şi studenţi.

Spectacolele pot fi vizualizate aici