Stand Up Fest 2018 - ziua 2

Program SEMIFINALA 2

Vineri, 28 septembrie ora 19.00 Centrul Cultural Reduta

Semifinala 2 (10 concurenți)
Show:  Rusu și Andrei
Prezentator festival: Victor Drăgan.

Preț bilet: 40 lei

Stand’Up Fest este un festival-concurs, în cadrul căruia 20 de concurenți au fost selectați de un juriu, din cei 36 de înscriși în competiție. Cei 20 de stand-uperi amatori se vor „duela” în 2 semifinale, joi 27 septembrie și vineri, 28 septembrie.

În urma votului publicului și a juriului (50% contează votul publicului, 50% votul juriului) din fiecare semifinală vor fi aleși 3 concurenți pentru marea finală de sâmbată, 29 septembrie. În marea finală vor rămâne 6 concurenți, dintre care unul singur va câștiga marele premiu în valoare de 1.000 euro.

Marele câştigător al ediției precedente este Victor Drăgan, ce i-a cucerit atât pe membrii juriului cât și pe spectatorii din sala plină cu umorul său si glumele originale. Anul acesta, el va fi prezentatorul festivalului, iar la fiecare apariţie pe scenă va strecura și câteva glume în stilul său.

A doua tură de 10 concurenți vor urca pe scenă vineri, 28 septembrie, iar după proba de concurs Rusu și Andrei vor susține show-uri de Stand Up Comedy. 

Pe Andrei Ciobanu, fie îl știți de la radio, fie i-ați citit cele două romane. I se pare un lucru extraordinar să facă lumea să râdă, motiv pentru care a decis că stand-up-ul este un drum bun în viață.

Ionuț Rusu - îl știm cu toți de la IUmor care a venit îmbrăcat în ie și cu un topor în mână. Ceea ce a urmat a întrecut însă orice așteptare, iar sala a izbucnit în hohote de râs! 

Cumpără bilete