Stand Up Fest 2018 - ziua 3

Program FINALA

Sâmbătă, 29 septembrie ora 19.00 Centrul Cultural Reduta

Finala Stand Up Fest ( 6 finaliști)
Show: Victor Drăgan, Gabriel Gherghe,  Adi Bobo,  Cristian Popesco, Alex Mocanu.
Prezentator: Victor Drăgan.

Preț bilet: 40 lei

Marea finală îi aduce pe cei mai buni 6 concurenți, dintre care unul singur va câștiga marele premiu în valoare de 1.000 euro.

Ultimii 6 concurenți vor urca pe scenă Sâmbătă, 29 septembrie pentru marea finală, iar după proba de concurs Victor Drăgan, Gabriel Gherghe, Adi Bobo, Cristi vor susține show-uri de Stand Up Comedy. 

Alex Mocanu, câștigătorul locului II la Stand up Fest 2014, face parte din noua generație de comedianți ai Club 99. Deși s-a apucat de stand up în toamna anului 2013 a urcat deja pe scena mai multor cluburi din București și din țară, alături veteranii genului precum Teo, Vio, Costel sau Micutzu.

Gabriel Gherghe - A câștigat „Stand-up Fest” 2014 și de atunci îi face pe români să râdă. A fost și la iUmor, unde a avut iar succes. Brașovenii l-au mai văzut prezentând Dracula Film Festival tot cu umorul lui caracteristic.

Victor Drăgan - Este câştigător al Premiului   la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate. 

Adi Bobo - finalistul iUmor sezonul 2, a câștigat locul 1 la Stand up Fest 2015. A susținut spectacole în toată țara și nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani! Este energic și pătimaș în ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desăvârșit care te va cuceri cu naturalețea sa pe scenă!!

Cristi Popesco - Stilul sau este caracterizat în principal de one-linere (glume scurte) livrate pe un ton foarte serios, ceea ce amplifică efectul umoristic. În anul 2014 Cristi a fost finalist la StandUp Fest în Brașov, cel mai important festival de profil din România. Iar la a două participare, în 2016, a fost câștigătorul festivalului. 

Cumpără bilete