DIPLOMA 2018 | Expoziția centrală

DIPLOMA, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank România, se desfășoară anul acesta pe parcursul a 10 zile, între 5 și 14 octombrie, la Casa Dacia (Bd. Dacia, nr. 12), în Cartierul Creativ.

DIPLOMA este cel mai amplu eveniment dedicat viitoarei generații de artiști și creativi din România și are rolul de a promova universul creativ al acestora în fața unui public larg. De asemenea, își propune să încurajeze dialogului între discipline, universități, tinerii absolvenți și specialiștii consacrați, pentru a contribui real la dezvoltarea mediului artistic și creativ local.

În cadrul expoziției dedicate Arhitecturii, Artelor vizuale și Designului sunt prezentate 126 de lucrări ale tinerilor creativi din toată țara (portofoliile complete se găsesc aici). Totodată, cele 10 zile de festival includ conferințe, petreceri, audiții de teatru, dar și un musical. În plus, grădina amplă a Casei Dacia va funcționa ca un spațiu dedicat socializării și petrecerilor pe tot parcursul festivalului, în intervalul orar 10:00-22:00.

Vernisajul expoziției are loc vineri, 5 octombrie, începând cu ora 18:00 și este inclus în circuitul Noaptea Albă a Galeriilor - NAG.

Programul complet DIPLOMA 2018 este disponibil AICI.