eXplore festival #13

Bucharest International Contemporary Dance and Performance Festival - ͏e͏Xp͏l͏o͏r͏e ͏Fe͏s͏t͏i͏v͏a͏l #13, cel mai important eveniment din România şi estul Europei dedicat dansului contemporan și performance-ului, va avea loc în perioada 6 – 20 octombrie 2018.

Ca în fiecare an, eXplore Festival invită la reflecție și generează dialog prin intermediul manifestării artistice, poziționând România pe harta evenimentelor importante de dans contemporan din Europa. Coregrafi apreciați la scară internațională vin cu această ocazie în București atât ca protagoniști, cât și ca mentori pentru tinerii artiști. Festivalul rămâne totodată și un spațiu de exprimare pentru creatorii de formate transdisciplinare, încurajând experimentele creative și punând în valoare artele vizuale și pe cea a sunetului.

Având ca temă ”Voices”, eXplore Festival #13 aduce în lumina reflectoarelor spectacole de dans contemporan, performance-uri și instalații new media, sound art și proiecții de filme din România, Franța, Suedia, Portugalia și Croația, în câteva locații cheie: WASP - Working Art Space & Production, Teatrul Național „I.L.Caragiale" Bucureşti și Muzeul Național al Literaturii Române.

Programul eXplore festival #13 este disponibil AICI.