Atlas of Sounds | Ludomir Franczak (Polonia)

TLAS OF SOUNDS | Ludomir Franczak (PL)

durata: 50 min
recomandat: 16+
limbă: introducere în engleză
supratitrare: română

➡ Intrare liberă ➡ Rezervări: https://bit.ly/2NkX5i3

Odată cu avântul tehnologic avem șansa să experimentăm mai mult și mai repede, dar este oare diferit? Lumea funcționează într-o buclă în care viețile și poveștile individuale se suprapun și se multiplică, influențându-se reciproc.

Atlas of Sounds este un performance multimedia care prezintă o colecție de povești plasate într-un univers comun, construit cu ajutorul mijloacelor analog și digitale. Ludomir Franczak mizează pe sensibilitatea publicului la stimulii sonori și pe capacitatea acestuia de a-și construi propriul univers de receptare a șase experiențe diferite, arhive imposibile ale experiențelor personale, transpuse în senzații auditive.

Povestea fiecărui individ este doar a lui sau a ei, dar, cu toate acestea, repetăm motive arhetipale regăsite în viețile Oamenilor de la începuturile Timpului, de care încercăm să fugim cu orice preț. Tot ce e nou pentru noi li s-a întâmplat de sute de ori celor care au trăit înaintea noastră. Prin urmare, poveștile celorlalți sunt de fapt propriile noastre povești, încercări de a ne defini caracteristicile individuale.

de/ cu: Ludomir Franczak
voce: Marian Chadaj, Henryka Jarosławska, Ludomir Franczak
loops; audio mix și mastering: Marcin Dymiter
proiect al: Szwalnia.dok Festival
premieră: Szwalnia Theater, Łódź, 4.11.2017
producător: SzwalniaDok Festival, Lodz/Poland
Photo by:Bartek Zurawski