Festivalul Național de Teatru - FNT 2018

Festivalul Național de Teatru va avea loc în perioada 19 octombrie – 29 octombrie 2018.

Suntem invitați să fim parte a uneia dintre cele mai complexe ediții din istoria de 28 de ani a Festivalului Național de Teatru. În an centenar, peste 100 de evenimente sunt propuse publicului în cele 11 zile de festival.

Directorul artistic al Festivalului este criticul de teatru Marina Constantinescu. Ediția din acest an a FNT îi este dedicată regizoarei Cătălina Buzoianu.

Deschiderea oficială a celei de-a 28-a ediții a Festivalului Național de Teatru va avea loc vineri, 19 octombrie, de la ora 17.30, la sala Imagine a Hanului Gabroveni din centrul Capitalei. Acest spațiu devine, pe întreaga durată a manifestării, HUB-ul FNT – un spațiu multi-art ce va concentra majoritatea evenimentelor culturale din Festival.

De la ora 18.00 sunteți invitați ai vernisajului expoziției Lacombe: Theater/Cinema– o expoziţie-eveniment pe care avem privilegiul să o inaugurăm în prezența artistei fotograf, Brigitte Lacombe. Cele trei teme pe care le va acoperi expoziția – teatru / portrete / film cuprind un set de 40 de fotografii reprezentative din portofoliul artistei, creionând o colecție de opere fotografice unică.

Festivalul Național de Teatru, ediţia a 28-a - program complet disponibil AICI.

Cumpără bilete